Známý polský profesionální hráč byl zablokován systémem VAC! Stalo se tak po napadení hackery

  • 13. 06. 2024 20:00
Zdroj titulní fotografie: ESL / Adela Sznajder

Polský profesionální hráč Counter-Strike známý jako Damian „Furlan“ Kislowski nedávno čelil vážnému problému: jeho účet byl zablokován systémem VAC. Stalo se tak poté, co byl jeho účet v noci hacknut hackery z Petrohradu. Polák aktivně hraje na turnajích za tým Illuminar.

Furlan, který se v roce 2015 dvakrát zúčastnil Majorů a má vlastní in-game graffiti na mapě dz_Blacksite, se také řadí vysoko v žebříčku odehraných map, když patří mezi 8 nejlepších hráčů. Tento incident ohrožuje jeho účast v dalším oficiálním zápase na regionálním turnaji Clash Arena Europe, který se má uskutečnit již brzy.

Furlan zahájil svou kariéru v roce 2013, kromě hraní v hlavních soutěžích vyhrál různé turnaje, například Polska Liga Esportowa S4 Grupa Mistrzowska, a také druhé místo na WESG 2018 a 2016. Jeho výkony pomohly pozvednout tým AGO na mezinárodní úroveň a nyní pokračuje v předvádění dobré hry jako člen Iluminaru.

Situace s Furlanovým účtem ještě více zdůrazňuje důležitost bezpečnosti v elektronických sportech. Hackerské útoky a podvody mohou ovlivnit kariéru hráčů.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.