Zvládnou Team Liquid překvapit Top Esports?

  • 06. 05. 2024 21:00

Již zítra vstoupí do MSI 2024 Team Liquid, kteří svůj první duel zahrají už proti rozehraným TES. Čínský tým musel přejít přes Play-In, kde narazili na týmy, jako jsou třeba Fnatic nebo LOUD. Kdo vyhraje v první souboji v bracket stage? Budou to favorizovaní TES nebo americká jednička Liquid.

Team Liquid do tohohle zápasu vstupují jako tým s formou nahoru/dolů, což vypovídá o tom, že je v týmu stále co zlepšovat. TES vypadali poměrně jistě na MSI, ale i v LPL byli poměrně konzistentní, což je i dělá favoritem, když na ně je kurz 1.03 oproti kurzu přes deset na jejich soupeře z Ameriky.

Důležitý bude souboj obou junglerů, když Umti i Tian mají agresivní styl hry. Další důležitou věcí bude to, jak se APA dokáže vypořádat s Cremem, který v LPL vypadal skvěle, ale zde na MSI mu to úplně nekliká.

Dalším rozhodujícím faktorem může být JackeyLove. Noah od něj dostal zničeno vždycky, když ho potkal a to rozhodlo v sérii proti Fnatic. Bude i v úterý JackeyLove rozdílovým hráčem nebo si s ním Yeon a CoreJJ dokáží poradit?

Já osobně tipuji výsledek 3:1 pro Top Esports, ale to pouze v případě, že TES budou chokovat tak, jak to čínské týmy umí nejlépe.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.