Fanoušci série Counter-Strike doufají, že k 25. výročí hry neskončí s prázdnou

  • 20. 06. 2024 10:00
Zdroj titulní fotografie: X

Pro fanoušky Counter-Strike byl včera výjimečný den, ale masivní hráčská základna této hry opravdu doufá, že jim Valve nezapomněla dát dárek.

Na včerejší den připadly 25. narozeniny série Counter-Strike, která byla poprvé zpřístupněna k hraní jako veřejná beta verze 19. června 1999. Hra sice oficiálně vyšla 8. listopadu 2000, což se shodovalo s narozením budoucího zázračného dítěte ZywOa, ale Counter-Strike začal nabývat na popularitě už během své beta fáze a položil základy celosvětové dynastie FPS.

Na subredditu hry několik hráčů vzpomíná na první dny betaverze hry a mnozí doufají, že Valve nezapomene a toto datum nějak připomene. Valve již v minulosti oslavovala významné milníky, například když v roce 2019 vydala bednu a kapsli se samolepkami CS20 na oslavu 20. výročí hry.

Counter-Strike turns 25 today🎉🎂
byu/KassupojuFIN inGlobalOffensive

Pětadvacáté výročí vzbudilo u některých fanoušků hry Counter-Strike naděje, vzhledem k tomu, že Valve si na stejný milník dala záležet i u jiných her. V listopadu 2023 Valve překvapila fanoušky původní aktualizací k 25. výročí hry Half-Life, která přidala nové opravy chyb, aktualizace a obsah, který zahrnoval mapy pro více hráčů a kompatibilitu se Steam Deckem. Novou aktualizaci doprovázel také dokument ze zákulisí od Secret Tape.

Někteří hráči jsou sice trochu zklamaní, že se zatím nedočkali ničeho, co by oslavovalo 25. výročí hry Counter-Strike, ale stále je ještě čas. Valve často čeká s vydáním významných aktualizací nebo oznámení pro hru Counter-Strike až do konce dne a možná si schovává překvapení na později.

Je to velmi zbožné přání, ale vydání překvapivé operace není zcela vyloučeno po příspěvku od dobře známého leakera, který tvrdí, že by se mohla objevit brzy.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.