Maniac se přiznává k problémům s alkoholem a nevhodnému chování: Slíbil nápravu a omluvu

  • 06. 09. 2024 12:00
Zdroj titulní fotografie: BLAST

Mathieu „Maniac“ Quiquerez se veřejně přiznal ke svým problémům s alkoholem, a to po obvinění z nevhodného chování vůči ženám během jedné afterparty. Maniac se ve svém prohlášení zamýšlí nad svým bojem s alkoholem, nad tím, jak vedl k dlouholetému nepřijatelnému jednání, a nad hlubokým studem, kterému nyní čelí.

Ve svém posledním příspěvku se Maniak přiznává k dlouhé historii problematického chování spojeného s nadměrnou konzumací alkoholu. Přiznal četná selhání ve snaze kontrolovat své pitné návyky a způsob, jakým alkohol odhalil jeho pochybnosti o sobě samém a vedl k nezodpovědnému jednání. Maniac píše o tom, že ho tyto problémy pronásledují už léta a že ho nedávná obvinění donutila postavit se svým nejtemnějším démonům.

Maniac vyjádřil hlubokou lítost, omluvil se komunitě a přiznal, že zklamal své blízké. Dal jasně najevo, že sociální média mu umožnila vyhnout se konfrontaci se svými činy a že je používal jako únik. Ve své omluvě uznal, že svým chováním způsobil škodu a nerespektoval hranice druhých, čehož nyní hluboce lituje.

Ke konci svého prohlášení Maniac oznámil, že se rozhodl udělat krok zpět, aby přehodnotil svůj život a činy. Sdělil odhodlání řešit své problémy s odvahou a lépe pochopit, kým chce být do budoucna. Podělil se také o to, že se nyní soustředí především na převzetí odpovědnosti a obnovení důvěry, kterou narušil.

Maniac své poselství uzavřel slibem, že vydá video, ve kterém se plně vypořádá se svými chybami, vyjádří lítost a ukáže své pravé já bez jakýchkoli filtrů. Cítí se tím zavázán kvůli těm, kterým ublížil, i širší esportové komunitě.

Ohodnotit

0

Komentáře

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.